Δεν είναι μόνο η αμετάκλητη κατασπατάληση του περιβάλλοντος και αναντικατάστατων πόρων. Είναι επίσης η ανθρωπολογική καταστροφή των ανθρώπινων όντων που μεταμορφώνονται σε παραγωγικά και καταναλωτικά κτήνη, σε εξαχρειωμένους ζάπερ...

Κορνήλιος Καστοριάδης

Η ουσία

 

όλες τις αναλύσεις τις καλύπτει ένα και μόνο σχόλιο αγνώστου στο indymedia...

Εδώ και χρόνια στο indymedia σβήνανε σχόλια κριτικής σε μπάχαλα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που έκανε (σωστά ή λάθος δεν έχει σημασία) κριτική σε μπάχαλα και δεν έχει πέσει θύμα της λογοκρισίας του indymedia. Γιατί οι ολοκληρωτικές λογικές και η λογοκρισία πάνε χέρι χέρι. Είτε μιλάμε για αστική, είτε για "επαναστατική" λογοκρισία. Με αυτά και με αυτά η βια φετιχοποιήθηκε και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Και το θέμα δεν είναι το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά όσοι γνωρίζουμε αυτές τις πρακτικές ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε ανθρώπους. Τώρα ποιος να πιστέψει ότι το πρόβλημα ήταν ο Βγενόπουλος....? Εδώ και διαδηλωτές που αντέδρασαν σε μπάχαλα δίπλα τους αντιμετώπισαν βία σηκωμένα ρόπαλα και σφυριά. 

Εγώ απορώ. Αυτά τα καμάρια που κάνανε αυτή την πράξη, το βράδυ τι έκαναν? Σήμερα τι κάνουν? ΠΩΣ ΖΟΥΝ ρε γαμώτο.  Θα τολμήσουν να ξανα μιλήσουν για επανάσταση και βία. Όσο για αυτούς του ξεφτίλες που έμμεσα ή άμεσα τους δικαιολογούν, δεν αξίζουν ούτε για φτύσιμο.



0 comments so far.



copy is right...